AKTUELLT:

 

Vad är frihet?

En diskussion om frihet ordnar vi den 23.3. kl 18.30 hemma hos oss i Nedervetil. En diskussion utan rätt eller fel åsikt/svar. En diskussion där vi lyssnar på, och lär, av varandra. Vill du vidga dina tankar och kanske få nya insikter är du välkommen med.

Bindande anmälningar senast 20.3.2017, men eftersom antalet är begränsat till 15 deltagare, lönar det sig att anmäla sig snabbt om man vet att man vill vara med.
Men följande gäller: Anmälningar och ev. förfrågningar tas ENDAST emot på info@aiyana.fi
På det sättet kan vi se att anmälningsordningen blir rätt.

Max antal: 15 personer.

Pris 12 € och då ingår kaffe/te och tilltugg. Kontant betalning, ta gärna med jämna pengar.
Adress: Backändavägen 219

Kvällen ordnas i samarbete med MedWind och Aiyana.

Välkomna önskar Leena och Marina!

 

TIDIGARE FÖRELÄSNINGAR & KURSER:

 

Kom igång med LCHF

biff

Du kvinna som känner att du inte kommer igång med LCHF. Du är kanske trött på dig själv och livet. Har tappat motivationen och skulle behöva en spark i baken. Du har kanske Diabetes 2 och vill slippa mediciner. Du har problem med migrän eller annan värk, underfunktion i sköldkörteln, problem med hormoner etc. Kom då med den 22.10 på en dag då vi försöker hitta den där borttappade gnistan, och hitta en livsstil som är till hjälp, både med att förebygga sjukdomar men också för att minska problemen och symtomen om man redan har en diagnos.

Var? I Nedervetil, Backändavägen 219

När? 22.10. kl 9-15.30

Vem ordnar? MedWind i samrbete med Aiyana, Marina har hand om dagen. Leena är dock med och provsmakar maten.

Vad innehåller dagen?

Vi börjar med frukost kl 9, bekantar oss lite med varann och pratar lite allmänt om mat och vad vi behöver och inte behöver. Sen gör vi lunch tillsammans. Dagen avslutas med eftermiddagskaffe/te.

Under hela tiden hålls diskussionen levande där vi funderar på vad maten betyder för oss, varför tröstäter vi, vilka känslor förknippas med mat. Vi försöker komma underfund med vad i just ditt liv gör att du tappat greppet. Du berättar så mycket du själv vill eller bara lyssnar, det finns inga krav på någonting. Det enda är att vi håller tyst om vad andra sagt. Vill du berätta om vad du själv sagt och funderat på är det fritt fram, men för övrigt ska det kännas tryggt för alla att vara med.

Det här är en dag på gräsrotsnivå där du kan vara dig själv och där du tryggt vågar fundera på vad du själv kan göra för att börja må bättre. För ditt eget mående är ditt ansvar, det ansvaret kan du inte lägga på någon annan. Inte heller kan någon annan göra det arbete som det kräver. Men du kan få hjälp på vägen. Och maten har en mycket stor del i hur vi mår. Betydligt större än vad vi vill godkänna.

Det här är inte fråga om någon snabb början till en mirakulös viktnedgång. Det här handlar om att börja må bra, om att ge kroppen och själen förutsättningar för det.

Pris: 70 euro där ingår frukost, lunch och kaffe. Ett litet recepthäfte ingår.

Anmälan görs endast på: info@aiyana.fi eller på 06-8316674 på mottagningens telefontider, senast 14.10. Inga anmälningar via facebook eller andra kanaler. Deltagarna tas emot i anmälningsordning.

Meddela vid anmälningen om ev. matallergier.

Gruppen beslutar sen tillsammans om det finns intresse för ev. uppföljning.

 Välkommen med önskar Marina!

 

 

HelHetsHälsa på Torgare 8.10
FÖRELÄSNINGSSERIE

6.11.2014
Vad är hälsa och vems ansvar är just din hälsa?

11.12.2014
Mediciner och biverkningar.
Behöver vi faktiskt ett piller för alla krämpor?

8.1.2015
Meditation -healing -yoga -qigong m.m
Kan de vara hjälpmedel för att nå välmående?

12.3.2015
Döden är livsviktig!

Ny tid meddelas senare
Andlighet – enligt oss.
En diskussion om andlighet, inte en diskussion om religion, bibel, koranen etc.

Varje tillfälle börjar kl 19.00